SALE 40%

Livingfloors Wood Life Bruce

59,95

Onze Livingfloors Wood Life lijn is handgemaakt parket speciaal ontwikkeld voor Floorliving. Deze kwalitatieve high end parket lijn is gemaakt met natuurlijke patronen en kleuren in het achterhoofd. De perfecte vloer voor een klassiek, modern of gemixte inrichting.

LADEN...
59.95
107.91
1.8

Doeltreffende ondervloer (2 mm) met overlap en zelfklevende strip. Volledig damp/vocht dicht, geluidsdempend en geschikt voor vloerverwarming. Prijs €3,40 per m² (15 m² per rol). Klik hier voor onze uitgebreide collectie ondervloeren.

Plakplinten worden in een bijpassende kleur geleverd. Hoge plinten zijn wit gelakt (RAL9010). Klik hier voor onze uitgebreide collectie plinten.


0
* Required

EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR BOVENSTAANDE VLOER?

Vul dan onderstaand formulier in om in contact te komen met onze vloerspecialisten die u kunnen begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Vermeld in uw bericht duidelijk uw wensen, het aantal vierkante meters, welke ondervloer u wenst en het aantal meters aan plinten. Maak eventueel gebruik van onze legservice, wanneer u de vloer niet zelf kunt leggen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens onder in de pagina.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze vloerspecialisten die u kunnen begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Vermeld in uw bericht duidelijk uw wensen, het aantal vierkante meters, welke ondervloer u wenst en het aantal meters aan plinten. Maak eventueel gebruik van onze legservice, wanneer u de vloer niet zelf kunt leggen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens onder in de pagina.

  Extra informatie

  Afmetingen 750 × 150 × 14 mm
  Dikte

  14mm

  Toplaag

  3mm

  Kleur

  Bruin

  m2 per pak

  1.8

  Prijs per pak

  107.91

  Geschikt voor vloerverwarming

  Ja

  Merken

  Livingfloors