SALE 31%

Livingfloors Times Square Grey

15,95

De Livingfloors tegelvloer geeft een prachtige tegellook met alle gemakken en comfort van vinyl. Een echte blikvanger voor iedereen die de ruimte zal betreden!

Afmeting: 605 x 282 x 8mm
Dikte
: 8mm mm
Aantal planken per doos: 4
Aantal m² per doos: 2.047

LADEN...
15.95
34.70
2.047

Doeltreffende ondervloer (2 mm) met overlap en zelfklevende strip. Volledig damp/vocht dicht, geluidsdempend en geschikt voor vloerverwarming. Prijs €3,40 per m² (15 m² per rol). Klik hier voor onze uitgebreide collectie ondervloeren.

Plakplinten worden in een bijpassende kleur geleverd. Hoge plinten zijn wit gelakt (RAL9010). Klik hier voor onze uitgebreide collectie plinten.


0
* Required

EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR BOVENSTAANDE VLOER?

Vul dan onderstaand formulier in om in contact te komen met onze vloerspecialisten die u kunnen begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Vermeld in uw bericht duidelijk uw wensen, het aantal vierkante meters, welke ondervloer u wenst en het aantal meters aan plinten. Maak eventueel gebruik van onze legservice, wanneer u de vloer niet zelf kunt leggen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens onder in de pagina.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze vloerspecialisten die u kunnen begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Vermeld in uw bericht duidelijk uw wensen, het aantal vierkante meters, welke ondervloer u wenst en het aantal meters aan plinten. Maak eventueel gebruik van onze legservice, wanneer u de vloer niet zelf kunt leggen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens onder in de pagina.

  Extra informatie

  Afmetingen 600 × 900 × 4.5 mm
  Dikte

  8mm

  Kleur

  Grijs

  m2 per pak

  2.047

  Merken

  Livingfloors

  Prijs per pak

  34.70