SALE 31%

Livingfloors Times Square Dark Concrete

15,95

De Livingfloors tegelvloer geeft een prachtige tegellook met alle gemakken en comfort van vinyl. Een echte blikvanger voor iedereen die de ruimte zal betreden!

Afmeting: 605 x 282 x 8mm
Dikte
: 8mm mm
Aantal planken per doos: 4
Aantal m² per doos: 2.047

LADEN...
15.95
34.70
2.047

Doeltreffende ondervloer (2 mm) met overlap en zelfklevende strip. Volledig damp/vocht dicht, geluidsdempend en geschikt voor vloerverwarming. Prijs €3,40 per m² (15 m² per rol). Klik hier voor onze uitgebreide collectie ondervloeren.

Plakplinten worden in een bijpassende kleur geleverd. Hoge plinten zijn wit gelakt (RAL9010). Klik hier voor onze uitgebreide collectie plinten.


0
* Required

EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR BOVENSTAANDE VLOER?

Vul dan onderstaand formulier in om in contact te komen met onze vloerspecialisten die u kunnen begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Vermeld in uw bericht duidelijk uw wensen, het aantal vierkante meters, welke ondervloer u wenst en het aantal meters aan plinten. Maak eventueel gebruik van onze legservice, wanneer u de vloer niet zelf kunt leggen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens onder in de pagina.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze vloerspecialisten die u kunnen begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Vermeld in uw bericht duidelijk uw wensen, het aantal vierkante meters, welke ondervloer u wenst en het aantal meters aan plinten. Maak eventueel gebruik van onze legservice, wanneer u de vloer niet zelf kunt leggen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens onder in de pagina.

  Extra informatie

  Afmetingen 600 × 900 × 4.5 mm
  Dikte

  8mm

  Kleur

  Grijs

  m2 per pak

  2.047

  Merken

  Livingfloors

  Prijs per pak

  34.70