Ontwerp je eigen droomvloer

 

De combinaties zijn eindeloos.

LADEN...

Kies je vloersoort

Bij FLOORLIVING is het nu mogelijk om je eigen houten vloer te ontwerpen. Kies zelf je eigen hout, kleur en afwerking. Je kunt kiezen uit een lamel strook of kiezen voor een visgraat vloer.

Welke afwerking moet de vloer hebben?

Hieronder kun je een afwerkingstechniek voor je nieuwe droomvloer uitkiezen. Kies je voor een geborstelde vloer? Een rustieke en onbewerkte look of een noestenvrije en 'schone' afwerking?

Wil je een beschermlaag?

Een beschermlaag over je droomvloer zorgt ervoor dat de vloer watervast wordt, waardoor een houtenvloer makkelijker te dweilen is, meer vuil afstoot en een langere levensduur zal genieten. Met onze eigen beschermolië krijg je het beste resultaat waar je vloer van straalt én blijft stralen!

Welke kleur moet de vloer worden?

Als laatste kies je een kleur waarin de vloer geoliëd moet worden. De acht kleuren hieronder zijn de meest gekozen kleuren. Zit jouw perfecte look er niet bij? Maak dan een afspraak met een van onze vloerspecialisten en kies de kleur van je dromen uit ons grotere aanbod.

Vul je gegevens in om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

 

Met jouw gegevens en keuze kunnen wij je een prijsindicatie geven voor uw nieuwe droomvloer. Het is mogelijk om bij ons langs te komen om de offerte te bespreken en eventueel andere combinaties te bekijken. 

Vanaf 0 per ㎡
* Required

* Indicatieprijs is een richtprijs die eventueel iets hoger of lager kan uitvallen. Dit is afhankelijk van je keuzes tijdens het ontwerpproces.