BEZORGEN EN AFHALEN

 

Levertijden
Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle artikelen kunnen binnen deze periode worden verzonden. Bestel jij je vloer online? Dan krijg je voordat je afrekent een agendafunctie te zien waarop jij je gewenste leverdatum kan kiezen. Na je bestelling nemen we direct, en anders binnen één werkdag contact met je op om alles te bevestigen. Ook de leverdatum.

Voor bestellingen buiten Nederland gelden deze levertijden echter niet, de levertijd kan dan langer zijn i.v.m. transport. Wil jij graag weten wat de levertijd naar jouw woonplaats zal zijn? Vraag het ons gerust!

Bezorgkosten
Is jouw totale bestelling boven de € 1000,- dan leveren wij jouw bestelling GRATIS aan huis binnen Nederland*. Voor alle bestellingen onder de € 1000,- rekenen wij € 59,- verzendkosten in Nederland*. Wil je enkel iets kleins bestellen wat gewoon met de post verstuurd kan worden? Vraag dan de verzendprijs op via: info@floorliving.nl

De verzendkosten naar overige bestemmingen buiten Nederland* worden in overeenstemming vastgesteld, afhankelijk van het product en de hoeveelheid.

LET OP! Bestellingen kunnen ook kosteloos worden opgehaald in de FLOORLIVING winkels. Je kan dit in de laatste stap van het bestellen aangeven. Wij nemen dan direct en anders binnen één werkdag contact met je op om samen een datum af te spreken.

Levering tot eerste deur begane grond
Onze bestellingen worden geleverd van maandag t/m zaterdag met onze eigen bezorgservice of met een externe logistieke partner. De goederen worden bezorgd tot de eerste deur begane grond mits deze te bereiken is met de bus/palletwagen. Dit betekent dat de klant zelf de goederen naar binnen moet brengen tenzij anders in overleg is afgesproken. De bezorger is niet verplicht om de goederen naar binnen te brengen. Mocht deze dat wel willen doen tegen een vergoeding moet de klant dat ter plekke afspreken met de bezorger.

 

*Exclusief de Waddeneilanden en de Zeeuwse Eilanden